ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ

Веб страната се состои од една страна Дизајн прилагоден на потребата на нарачателот Страницата е поделена во секции (основните податоци , галерија, контакт, локација) подигнување на страницата на серверот и поврзување со доменот бесплатно одржување 3 месеци Цена : 2.500,00

СТАНДАРДЕН ПАКЕТ

Оваа понуда нуди оптимално решение за презентација на веб-страницитe 5-10 страници избор на дизајн (бесплатна тема) галерија за слики контакт форма административен панел до 5 додатоци пребарување, локација, прилагодлив дизајн подигнување на страницата на серверот и поврзување со доменот бесплатно

Веб продавница

Вордпрес(WORDPRESS) веб-страницата нуди можност за нарачка, резервации и купување директно од страницата PDF преземања (инструкции, списоци со цени, каталози) вметнување производи во е-продавница (од бројот на производи најмногу зависи цената на изработката) идеално за продавници Комплетно дизајнирано и кодирано решение

Mikro biznis

Jednostranična web prezentacija sa osnovnim podacima i nekoliko slika1 stranica podeljena u sekcijetext, nekoliko slika i kontakt podacipovezivanje sa društvenim mrežama i youtube-omindexiranje u google pretraguresponzivni dizajnmapa sa lokacijomdirektan poziv sa sajta jednim klikom1 mejl adresapodizanje sajta na server i

Mali biznis

Optimalno rešenje za web prezentaciju vaše firmeHTML ili WordPressJQUERY animirani efekti5-10 stranicaslajdernapredna galerija slikaosnovna SEO optimizacija i google indexiranje i analitikaPHP kontakt formaadmin panel(važi samo za wp sajtove)do 10 email adresa sa nazivom vaše firme*sve ostalo što sadrži mikro biznis