БЕСПЛАТЕН ВЕБ САЈТ

БЕСПЛАТЕН ВЕБ САЈТ

Одлична можност и Вие да имате свој веб сајт за да се презентирате во целиот свет без ограничувања. Изработуваме бесплатен веб сајт за нашите клиенти кој ќе се обврзат ние да им го одржуваме сајтот наредните 12 месеци.

НАШ ПРЕДЛОГ

Постојат повеќе предности за што е препорачливо да изберете страница направена со користење на платформата за WordPress. Некои од поважните се: лесно за употреба, додавање на нови содржини, ажурирање на страницата, лесна за проширување и прилагодување на дополнителни потреби, добра

ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ

Веб страната се состои од една страна Дизајн прилагоден на потребата на нарачателот Страницата е поделена во секции (основните податоци , галерија, контакт, локација) подигнување на страницата на серверот и поврзување со доменот бесплатно одржување 3 месеци Цена : 2.500,00

СТАНДАРДЕН ПАКЕТ

Оваа понуда нуди оптимално решение за презентација на веб-страницитe 5-10 страници избор на дизајн (бесплатна тема) галерија за слики контакт форма административен панел до 5 додатоци пребарување, локација, прилагодлив дизајн подигнување на страницата на серверот и поврзување со доменот бесплатно

Веб продавница

Вордпрес(WORDPRESS) веб-страницата нуди можност за нарачка, резервации и купување директно од страницата PDF преземања (инструкции, списоци со цени, каталози) вметнување производи во е-продавница (од бројот на производи најмногу зависи цената на изработката) идеално за продавници Комплетно дизајнирано и кодирано решение

Mikro biznis

Jednostranična web prezentacija sa osnovnim podacima i nekoliko slika1 stranica podeljena u sekcijetext, nekoliko slika i kontakt podacipovezivanje sa društvenim mrežama i youtube-omindexiranje u google pretraguresponzivni dizajnmapa sa lokacijomdirektan poziv sa sajta jednim klikom1 mejl adresapodizanje sajta na server i

Mali biznis

Optimalno rešenje za web prezentaciju vaše firmeHTML ili WordPressJQUERY animirani efekti5-10 stranicaslajdernapredna galerija slikaosnovna SEO optimizacija i google indexiranje i analitikaPHP kontakt formaadmin panel(važi samo za wp sajtove)do 10 email adresa sa nazivom vaše firme*sve ostalo što sadrži mikro biznis