• Веб страната се состои од една страна
  • Дизајн прилагоден на потребата на нарачателот
  • Страницата е поделена во секции (основните податоци , галерија, контакт, локација)
  • подигнување на страницата на серверот и поврзување со доменот
  • бесплатно одржување 3 месеци

Цена : 2.500,00 денари

* хостинг и домеин не се вклучени во понудата

** Веб страната се изработува за 2 дена после доставување на сите потребни материјали (текстови и фотографии) од клиентот;

*** Понудата важи до 01.01.2020 година

ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *