• Оваа понуда нуди оптимално решение за презентација на веб-страницитe
  • 5-10 страници
  • избор на дизајн (бесплатна тема)
  • галерија за слики
  • контакт форма
  • административен панел
  • до 5 додатоци
  • пребарување, локација, прилагодлив дизајн
  • подигнување на страницата на серверот и поврзување со доменот
  • бесплатно одржување 3 месеци

Цена : 6.000,00 денари

* хостинг и домеин не се вклучени во понудата

** Веб страната се изработува за 3 дена после доставување на сите потребни материјали (текстови и фотографии) од клиентот;

*** Понудата важи до 01.01.2020 година

СТАНДАРДЕН ПАКЕТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *