Дали ви е потребна веб страница?

Изработка на интернет сајт е вашата најдобра инвестиција во овој момент што можете да ја направите за вашата компанија. Ако имате фирма или организација, а немате веб сајт, исто како да не постоите.

ПРОМО
39 евра
ОСНОВЕН ДИЗАЈН
4 СТРАНИ
ГАЛЕРИЈА
ОСНОВНА ОПТИМИЗАЦИЈА (SEO)
КОНТАКТ И ЛОКАЦИЈА
besplatno odrzuvanje 3 meseci
СТАНДАРД
90 евра
ДИЗАЈН ПО ИЗБОР
8 СТРАНИ
ГАЛЕРИЈА И АНИМАЦИИ
СТАНДАРДНА ОПТИМИЗАЦИЈА
СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
besplatno odrzuvanje 6 meseci
БЕСПЛАТНО
0
ОСНОВНИ ПОДАТОЦИ
ФОТОГРАФИИ (ГАЛЕРИЈА)
КОНТАКТ
ЛОКАЦИЈА (МАПА)
ОДРЖУВАЊЕ МИНИМУМ 12 МЕСЕЦИ
ОДРЖУВАЊЕ 500 ДЕНАРИ/МЕСЕЦИ

Веб дизајн

Графичкиот дизајн е применета уметност чија цел е различни облици на комуникација графички да се дизајнират. Тука можеме да наброиме различни типови на информативна комуникација , како што се весниците, амбалажата, билборди, визит карти, лого, флаери и сл. Со развојот на технологијата, оваа уметност се шири и на електронските медиуми, – телевизијата и интернетот.

Изработка на Веб сајтови

Изработката на веб сајтовите е најбитниот фактор во промовирањето на Вашиот бизнис. Со ПелаНет тимот ќе добиете естетски модерни и релевантни сајтови, со уникатен минималистички стил. Изработката на сајтовите подразбира спој на два битни фактори – естетски привлечен како и функционален сајт. Технологиите кој ги користиме се HTML, CSS, PHP i Boostrapa.

Wordpress sajt

WordPress е најпопуларната веб платформа за креирање на различни врсти на сајтови, како блогови, онлајн продавници до бизнис или портфолио сајтови. Доколку имате успешен бизнис и добри идеи кои сакате да ги раширите преку мрежата, ќе ви помогниме да ги реализирате вашите деловни потреби.

Веб продавница

Доколку се бавите, или сакате да започнете бизнис со интернет троговија, добра идеја е да направите адекватна Веб продавница. Овие интернет(веб) продавници поседуваат голем број на опции кои ви овозможуваат комплетна контрола над вашиот бизнис. Можете да управувате со цените, количините, описот на своите производи, како и да ги пратите и архивирате нарачките и уште многу тоа.

“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”

Steve Jobs